Revalidatie

Blessures bij je paard.. helaas zal iedereen hier vroeg of laat mee in aanraking komen. Via je dierenarts krijg je vaak je eerste begeleiding, de blessure en genezing wordt gemonitord en uiteindelijk krijg je groen licht.. en hoe nu verder?

Je paard zonder enige of voldoende kennis zelf revalideren is geen aanrader, het kan een onzeker en moeizaam proces zijn en dan is het heel prettig om een ervaren, gediplomeerd persoon naast je te hebben voor de begeleiding bij oa de trainingen en het algehele management eromheen, want er komt veel bij kijken.

Via opleidingscentrum Equicare-Plus ben ik oa door revalidatie dierenarts Karin Leibbrandt opgeleid tot revalidatietrainer en myofasciaal release therapeut, deze combi maakt mij een breed inzetbare professional die de revalidatie nooit eenzijdig benaderd. Uiteraard ben ik nooit uitgeleerd en blijf ik mijzelf continu bijscholen. Ik heb de juiste kennis in huis hoe ik een paard correct moet trainen, zowel vanaf de grond als onder het zadel, om een paard weer correct te belasten en op te bouwen. Door middel van rechtrichten via de 4dimensiondressage principes en fascia therapie verhelp en voorkom ik blokkades en restricties in het lichaam en bewegingspatroon, zodat jullie weer op een gezonde en duurzame manier aan de slag kunnen.

En niet alleen betreft training is er ruime ervaring en kennis aanwezig, ook bij de onmisbare randzaken zoals voeding, huisvesting, gedrag, hoefgezondheid en hoefbeenbalans is de nodige kennis aanwezig. 

Kortom, voor het gehele welzijnspakket ben je op het juiste adres bij mij als revalidatietrainer

Uiteraard sta je nooit alleen in een revalidatie proces en heb ik een prettig netwerk opgebouwd van specialisten en therapeuten, met ieder hun eigen vakgebied, waar ik graag mee samenwerk om jullie revalidatie tot een succes te brengen!
Want revalideren doen we samen, daarin sta je niet alleen.

 

Facebook
Instagram
YouTube