Diensten

Ben je op zoek naar instructie/lessen, training, coaching of iets anders?
Bij Dravend Succes ben je bij het juiste adres!

Kijk in de menubalk bovenin naar de subpagina’s onder Diensten voor de diverse diensten of klik op de titels hieronder.

Instructie
Elke instructeur heeft zijn/haar eigen visie en werkwijze, gevormd door ervaringen en scholing. Wil jij weten wat mij de draver expert maakt en de juiste instructeur voor sensibele paarden?
Als instructeur ben ik nooit uitgeleerd en volg ik doorlopend scholingen voor het uitbreiden van mijn expertise.
Kernwoorden voor mij zijn: Geduldig, begripvol, analyserend, vooruitstrevend en meedenkend. Alles met harmonie voor het paard voorop. Geen hardheid of dwang door bijvoorbeeld hulpteugels, het kan zoveel simpeler, logischer en prettiger en ik wil jullie dat graag laten ervaren.

Longeerlessen
De vraag naar longeerlessen stijgt!
Je paard trekt aan de lijn, kijkt naar buiten, valt de andere kant op naar binnen, misschien krijg je hem/haar niet goed de volte op, longeren is een vak apart en ik help jou daar graag bij!
Ook voor de gene die longeren als doelloze bezigheid zien, want tja hoe kan rondjes lopen waardevol zijn voor jullie? Met doeltreffende tips en oefeningen leer jij je paard rechtrichten aan de longeerlijn en als een echte trainer naar je paard kijken!

Fascia Release Therapie
Het behandelen van paarden is inmiddels de helft van mijn visie en manier van werken geworden, wat begon met een introductiecursus voor paardeneigenaren resulteerde in zoveel enthousiasme en resultaten dat ik de jaaropleiding ben gaan doen bij Equicare-plus. Fascia behandelen heeft veel effect op het bewegingsapparaat en het welzijn van het paard en beperkt zich niet tot spieren en hun insertie en origo. Met mijn behandelingen geef ik paarden een lossere jas terug waardoor bewegen prettiger wordt en rijtechnische problemen vaak met één sessie al verbetert worden.

Training
Je kunt mij ook inschakelen als trainer van je paard, ideaal ter aanvulling op de lessen of wanneer jij niet in staat bent om zelf te rijden. Denk bijvoorbeeld aan situaties als: omscholen, ziekte of zwangerschap, angst, gebrek aan vertrouwen, graag je paard helpen met een deskundige ruiter.

Lesroutes
Ik geef inmiddels door heel Nederland les aan dravers in diverse scholingstadia, maar ook andere rassen haken tegenwoordig aan en ben ik veel op pad voor de fascia release behandelingen, bij voldoende animo plannen we een route in.
Dus woon je bijvoorbeeld in Groningen of Gelderland? En ben je geinteresseerd in een les van een echte draver specialist? Vraag dan naar de mogelijkheden en wie weet kom ik binnenkort bij jou langs!

Tarieven en beschikbaarheid
Wat kost een les, training of coaching op afstand en op welke dagen kan ik een les inplannen?

Cadeaubon
Wil jij een les cadeau geven aan iemand? Ook dat is een mogelijkheid!
Met een mooie, tastbare cadeaubon kun jij de ontvanger verassen met een uniek en nuttig cadeau!

Facebook
Instagram
YouTube