Over mij

Achter Dravend Succes schuil ik, Miranda Koldijk. In 2016 ben ik het instructeursvak onverwacht ingerold doordat ik regelmatig benaderd werd om met name te helpen bij de uitdagingen van het omscholen van dravers. Hier kreeg ik zoń positieve repons op vanuit de paarden en hun mensen, dat ik besloot mij daarin te professionaliseren en heb ik mijn Orun papieren behaald. Dankzij mijn once- in-a-lifetime paard Anouk, ben ik de kant op gerold van het biomechanisch correct rijden en het revalideren van paarden, wat uiteindelijk zelfs leidde tot een opleiding tot Fascia therapeut!

In september 2021 nam ik de stap uit loondienst te treden en ben ik volledig zelfstandig ondernemer, ik zet mij fulltime in voor een beter paardenwelzijn. Dit doe ik via diverse lesvormen; rijden, longeren, werken aan de hand etc en met het behandelen van paarden.
Ik sta bekend als draverspecialist en landelijk en via social media weten nog altijd veel draver eigenaren mij te vinden in de begeleiding van het omscholen naar recreatiepaard en is galop aanleren voor mij één van de normaalste zaken van de wereld geworden.
Maar ook eigenaren van andere rassen of uitdagingen weten mij goed te vinden, en mijn motto is ook;

“Iedereen die het welzijn van zijn/haar paard voorop heeft staan, is meer dan welkom!”

Je kunt mij bij terecht voor dressuurles waarin klassieke rijkunst met veel biomechanische kennis voorop staat (geen in de krul forceren maar correct lichaamsgebruik) grondwerk en longeren voor rechtgerichtheid en meer lichaamsgebruik en bewustzijn, revalidatie en myofasciaal release behandelingen.
Daarnaast denk ik, vanuit holistische kennis en visie, met jullie mee in het totale management samen met het netwerk om mij heen

Facebook
Instagram
YouTube